salad dressing

Ik nam synbiotische zaden gedurende 6 maanden – mijn eerlijke recensie

Ik neem dagelijks gedurende 6 maanden Synbiotic Seed DS-01 (prebiotisch + probioticum) om mijn darmgezondheid te ondersteunen. Hier is mijn eerlijke recensie, de effecten die ik heb opgemerkt en of het de investering waard is. Lees om erachter te komen!

Dit bericht bevat gelieerde links

Belang van darmgezondheid

Het is erg belangrijk om voor je darmgezondheid te zorgen. Naast de spijsvertering leeft je immuunsysteem in je darmen, je darmen helpen bij het reguleren van de gezondheid van je hart, haar/huid/nagels, stoelgang en meer.

Voor een optimale darmgezondheid is het essentieel om een ​​verscheidenheid aan planten en vlees van hoge kwaliteit te eten, evenals een probioticum te nemen, dat de goede bacteriën bevat die uw darmen voeden.

Ik had in het verleden probiotica genomen, maar merkte niet veel verschil. Totdat ik Seed ontdekte.

Wat maakt zaden anders?

Het zaad is het enige synbioticum (probioticum + prebioticum) dat 100% levensvatbaar is om de spijsvertering te overleven. Het zaad heeft een buitenste capsule gemaakt van granaatappel (prebioticum) die oplost in je maag. Wat Seed anders maakt, is de binnencapsule, die langer meegaat dan maagzuur, galzouten en spijsverteringsenzymen en helemaal naar je dikke darm reist om alle 24 bacteriestammen af ​​te leveren.

Geen enkele andere probiotica of voedingsmiddelen die probiotica bevatten, zoals yoghurt, kimchi, zuurkool, zullen uw dikke darm bereiken, dus u krijgt niet het maximale voordeel. Dit wetende, voelt het kopen van een ander probioticum als geldverspilling.

handen met een fles synbiotische zaden en 2 zaadcapsules

Ik nam zaden voor 6 maanden, dit is wat me opviel

Ik kan persoonlijk bevestigen dat Seed effectiever is dan alle andere probiotica die ik in het verleden heb genomen. Ik merkte een verschil van binnen dagen van afkoop.

Zoals Seed suggereert, begon ik met slechts 1 capsule per dag terwijl mijn lichaam acclimatiseerde. Op dag 2 had ik meerdere stoelgangen op één dag. Op dag 3 en 4 stabiliseerde het aantal stoelgangen en merkte ik ook dat ik minder last had van een opgeblazen gevoel en mijn buik leek platter.

Ik begon op dag 5 met 2 capsules per dag en mijn lichaam deed het heel goed.

Binnen enkele weken merkte ik dat mijn huid helderder was en merkte ik een aanzienlijke boost in mijn energie (wat veel zegt omdat ik 3 jongens onder de 6 heb en alle extra energie zal nemen die ik kan krijgen!)

Een van de grootste voordelen die ik heb genoten, is dat ik de volgende dag zuivel kan verteren zonder pijnlijk gas of een opgeblazen gevoel. Ik denk dat Seed in staat was om alle hiaten die ik miste in mijn microbioom te ondersteunen en op te vullen, waardoor de vertering van zuivel een probleem voor mij werd. Ik merkte dit ongeveer 2 maanden na het innemen van Seed, en dat alleen al gaf me het gevoel dat het zeker de moeite waard was.

eindoordeel

Voor mij is het een goed idee om bij Seed te blijven. Ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen, en ik hoor dagelijks van velen van jullie dat je ook erg dankbaar bent voor de voordelen die je krijgt van Seed.

Het is mij 100% het geld waard. Om je geld te besparen, gaf Seed me de code SMAAKLOOS om 15% korting op je Seed-bestelling te ontvangen!

Veelgestelde vragen

Seed heeft een uiterst nuttige FAQ-sectie op hun site, maar hier zijn enkele van de belangrijkste vragen die ik altijd krijg als ik mijn ervaring met Seed deel op mijn Instagram-verhalen:

V. Is het het waard?
A. Voor mij, ja ja ja! Vooral omdat Seed het enige probioticum is dat de spijsvertering overleeft en je dikke darm bereikt. Als je het geld gaat uitgeven aan een probioticum, geef het dan uit aan een probioticum dat je dikke darm bereikt en je het maximale voordeel geeft.

V. Kan ik Seed gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?
A. Ja! Het is altijd het beste om uw arts te raadplegen, maar ik geef momenteel borstvoeding en gebruik Seed.

V. Neemt u dit op een lege maag in?
A. Ja! Ik ben extreem gevoelig voor vitamines en ervaar geen problemen of misselijkheid als ik Seed op een lege maag inneem. Ik neem het graag op een lege maag, want dat is wat Seed suggereert. Als u misselijkheid ervaart op een lege maag, luister dan naar uw lichaam en neem het met voedsel in.

V. Wat gebeurt er als ik vergeet mijn zaad in te nemen voor het eten?
A. Ik heb dit eerder gedaan en ontbeten voordat ik Seed innam. Geen probleem! Ik neem ze gewoon als ik eraan denk, ook al heb ik al gegeten. Mijn lichaam krijgt nog steeds de essentiële bacteriën.

V. Hoe ver moet ik van de badkamer blijven de eerste dagen dat ik Seed inneem?
A. Dit zal voor iedereen verschillen, afhankelijk van uw beginnende darmgezondheid. Voor mij persoonlijk ben ik blij om thuis te zijn en dicht bij een badkamer voor dag 2 en 3 van Seed. Het was nooit een “noodgeval” om naar de badkamer te rennen (stel je de scène uit Dumb and Dumber, ha!), Maar er waren die eerste paar dagen verschillende bezoeken.

Het was niet iets dat ik ‘explosief’ zou noemen. De meervoudige stoelgang voor die eerste paar dagen waren absoluut aanhoudend voedsel dat in mijn darmen zat en moest worden opgeruimd.

Nu, na 6 maanden, heb ik wat ik beschrijf als 2-3 “constructieve” stoelgang evenredig aan de hoeveelheid voedsel die ik eet. Er is nooit spanning, kramp of ongemak. Ze zijn sterk en laten moeiteloos los. Ik heb het gevoel dat alles wat ik eet mijn lichaam van brandstof voorziet en dat mijn lichaam alle afvalstoffen volledig elimineert.

V. Geef je zaden aan je kinderen?
A. Nee! Mijn oudste is 6 en kan nog steeds niet goed pillen slikken. Ik hoop dat Seed binnenkort een optie voor kinderen gaat bieden!

V. Gebruikt u Seed met uw vitamines?
A. Ja! Ik doe het. Ik neem mijn multivitamine en mijn zaden in de ochtend op hetzelfde tijdstip. Met andere vitamines geen probleem.

V. Moet je de zaden in de koelkast bewaren?
A. Nee! Zaden zijn 18 maanden stabiel bij kamertemperatuur. De glazen fles waarin het wordt geleverd, beschermt het ook.


Natalie

Source link

Related Articles

Back to top button