pancake mix

In spek gewikkelde asperges in een airfryer

Ga naar recept

Deze In spek gewikkelde asperges in een airfryer is zo simpel en toch zo lekker! Je bent nog maar een paar ingrediënten verwijderd van een makkelijk bijgerecht!

Airfryer Met spek gewikkelde asperges in een Airfryer

Waarom je van dit recept zult houden

Als je me HELEMAAL kent, weet je dat mijn obsessie met mijn airfryer sterk is (en dat waarschijnlijk altijd zal zijn). Ik heb het keer op keer gebruikt om allerlei plantaardige bijgerechten te koken, zoals gefrituurde courgette en gefrituurde Aziatische geroosterde broccoli. Vandaag gaan we ons frituur-asperge-recept opfleuren door BACON toe te voegen en ik kan je zeggen, deze in spek gewikkelde frituur-asperges is de absolute BOM. Het is zo eenvoudig om te maken, maar je asperges worden echt aangekleed met de zoute goedheid van spek die het naar een hoger niveau tillen. Je zult dol zijn op dit recept voor bijgerechten!

Zijn asperges goed voor je?

Absoluut, JA, asperges zijn goed voor je. Asperges bevatten niet alleen veel vezels, foliumzuur en vitamine A, C en K, maar ze helpen ook de spijsvertering. Bovendien bevatten asperges weinig calorieën als je ze wilt tellen. Dus eigenlijk is het koken van in spek gewikkelde asperges in een airfryer een fantastisch idee voor het avondeten!

In spek gewikkelde asperges in een airfryer gerangschikt op een bord

Ingrediënten nodig

ALLES dat in spek is gewikkeld, lijkt kieskeurig en moeilijk te maken, maar deze keer niet! De airfryer doet al het werk. Hier is alles wat je nodig hebt om een ​​Airfryer met recept voor in spek gewikkelde asperges te maken:

  • Stelletje asperges
  • Olijfolie
  • zout
  • 5-6 plakjes spek

Hoe maak je een airfryer voor asperges omwikkeld met spek

Bereiden
Zet de airfryer aan en laat hem volledig voorverwarmen. Snijd de uiteinden van de asperges af en bak ze in de olie, bestrooi ze royaal met zout.
Inpakken
Wikkel een plakje spek zo strak mogelijk om een ​​aspergepunt en leg deze voorzichtig in de airfryer. Herhaal dit met alle overige aspergepunten en doe deze ook in de airfryer.
Koken
Bak de asperges even aan de ene kant en draai ze om om de andere kant verder te garen tot het spek naar wens krokant is.
Serveren
Serveer je in spek gewikkelde asperges zoals je wilt en VERSLAAT! Genieten van!

Airfryer Met spek gewikkelde asperges in een Airfryer

Serveertips

Deze asperges zijn fantastisch als bijgerecht bij je favoriete eiwitrecept. Ik zou willen voorstellen om het te serveren met een sappige koffie-wreef steak of misschien een plakje luchtgebakken varkenshaas, maar je kunt het serveren zoals je wilt. Het toevoegen van gezonde aardappelpuree of bloemkoolpuree zou je bord mooi afmaken!

In spek gewikkelde Airfryer met asperges Veelgestelde vragen

Wat voor soort spek moet ik gebruiken?
Het hangt af van uw persoonlijke voorkeuren! Ik gebruik het liefst een standaard stuk spek omdat ik het lekker krokant vind in de airfryer, maar je kunt ook een dikker stuk spek gebruiken als je daar de voorkeur aan geeft.
Waarom moet ik de uiteinden van asperges afbreken?
De uiteinden van de aspergepunten hebben een “houtachtige” textuur die minder mals en moeilijk eetbaar wordt. Daarom is het belangrijk om de uiteinden af ​​te breken voordat je je speren kookt.
Kunnen we ze van tevoren in elkaar zetten?
Ja, deze kunnen ABSOLUUT voorgemonteerd worden! Wikkel ze gewoon in en stop ze in de airfryer als je klaar bent om te genieten.

In spek gewikkelde asperges in een airfryer op een ovaal bord

makkelijkere airfryer recepten:

ingrediënten

  • 1 Stelletje asperges
  • 1 theelepel Olijfolie
  • zout
  • 5-6 plakjes Spek

Voedingsinformatie:

calorieën: 117calorieën (6%) Koolhydraten: 4g (1%) Eiwit: 5g (tien%) Vet: tieng (15%) Verzadigd vet: 3g (19%) Meervoudig onverzadigde vetten: 2g Enkelvoudig onverzadigd vet: 4g Trans vet: 1g cholesterol: 15mg (5%) Natrium: 147mg (6%) Potassium: 225mg (6%) Vezel: 2g (8%) Suiker: 2g (2%) Vitamine A: 689gebruikersinterface (14%) Vitamine C: 5mg (6%) Calcium: 23mg (2%) Ijzer: 2mg (11%)

Voedingsdisclaimer

Recepten geschreven en geproduceerd op Food Faith Fitness zijn alleen voor informatieve doeleinden.

Fotocollage van in spek gewikkelde asperges in een airfryer

BLIJF OP DE HOOGTE (EN KRIJG SPECIALE INZICHTEN ACHTER DE SCHERMEN) DOOR FFF TE VOLGEN OP PINTEREST, FACEBOOK EN TWITTER!

Dit bericht kan gelieerde links bevatten, maar ik raad alleen producten aan die ik daadwerkelijk gebruik en <3. Bedankt voor het steunen van FFF!Taylor Kiser

Source link

Related Articles

Back to top button