lemon cake

Keto Krokante Verde Geraspte Kip Taco’s | Snel en gemakkelijk

Deze keto versnipperde kiptaco’s zijn gevuld met knapperige gekarameliseerde salsa verde gemarineerde kippendijen en verpakt in heerlijke knapperige jicama tortilla’s. Gegarneerd met avocado en koriander, zijn deze keto-taco’s perfect.

De BESTE versnipperde kiptaco’s

Ik ben dol op makkelijke en gezonde maaltijden met 5 ingrediënten, en deze keto-taco’s zijn een van mijn absolute favorieten! Denk aan kipstraattaco’s en keto voor een heerlijk recept voor kipsalsa verde voor taco’s die zo goed zijn dat je er vijf wilt eten! Allemaal verpakt in een krokante jicama tortilla en gegarneerd met koriander en avocado om de heerlijkste low carb taco te maken. Het beste gedeelte? Al deze ingrediënten zijn te vinden bij Trader Joe’s in een supersnelle shopping spree die in minder dan 10 minuten kan worden gedaan! Deze keto-taco’s zijn knapperig, licht en super vullend!

Bovendien zijn ze perfect voor lunch of diner, en je zult genieten van hoe snel al die ingrediënten samenkomen! In slechts 30 minuten heb je de lekkerste low carb keto-maaltijd waar het hele gezin dol op zal zijn!

red joe winkelierskar met ingrediënten voor keto versnipperde kiptaco's

5 ingrediënten gevonden bij Trader Joe’s!

 • Biologische scharrelkippenbouten
 • Jicama Tortilla’s (in het gekoelde gedeelte)
 • 2 potten Salsa Verde (de BESTE marinade voor kiptaco’s!)
 • Advocaat
 • Koriander (in de koelkast bij de sla)

Bekijk de receptvideo

Let op: je kunt deze receptvideo ook op YouTube bekijken.

Pulled Chicken Tacos: instructies voor marinade en koken

Deze kiptaco-marinade is gewoon een bak met salsa verde van Trader Joe. Je zult niet geloven hoe sappig en smaakvol de kip wordt met deze salsa!

Instant Pot-instructies: Voeg de kippendijen toe en slechts een van de 12-ounce potten salsa verde. Sluit met het deksel en zorg ervoor dat de ontluchting op Afdichting. Kook op hoge druk gedurende 15 minuten. (Opmerking: het duurt ongeveer 10-15 minuten om de druk te bereiken, daarna begint het aftellen vanaf 15.)

Nadat de 15 minuten voorbij zijn, doe een Snelle releasese, waar u de klep naartoe verplaatst Ventilatie om alle stoom te laten ontsnappen. Zodra alle stoom is verdwenen en de vlotterklep eraf is gevallen, kun je de Instant Pot veilig openen.

Alternatieve kookmethodes

Instructies voor het fornuis: Voeg in een pan de kippendijen en 1 pot salsa verde toe. Dek af en laat op middelhoog vuur ongeveer 45 minuten sudderen tot de kip zacht en sappig is.

Instructies voor de slowcooker: Voeg toe aan je slowcooker en kook 8 uur op LOW of 4 uur op HIGH. Kortom, koop een Instant Pot, haha!

gemarineerde gesnipperde kip met salsa verde op een bakplaat met een witte achtergrond

Krokante Pulled Chicken krijgen?

De perfecte krokante gesnipperde kip krijgen die zo goed samengaat met je jicama-tortilla’s, draait helemaal om de grill! In twee simpele stappen gaat je kip van blah naar OMG HEAVENLY SHREDDED CHICKEN!

 1. Overmaken kippendijen gekookt op een omrande bakplaat. Gebruik 2 vorken om de kip uit elkaar te halen. Giet 1/2 kopje van de Instant Pot salsa verde kookvloeistof (om de kip sappig te houden). Strooi ongeveer 1/2 theelepel koosjer zout.
 2. Grillen kip 5 minuten. Haal uit de oven, roer en rooster nog 3-5 minuten tot ze knapperig en gekarameliseerd zijn. Proef met zout en breng eventueel op smaak.

Stel tot slot je taco’s samen, eet en ben binnen enkele seconden klaar!

tips & trucs

Kip: Voor Crispy + Caramelized Chicken werkt dit ALLEEN met kippendijen omdat deze meer vet bevatten. Kippenborsten karamelliseren niet omdat ze magerder zijn. Je kunt dit altijd doen met kipfilet, ik zou de karamelisatiestap gewoon overslaan en ze serveren nadat ze zijn versnipperd als ze sappig zijn.

Inpakken: Jicama-tortilla’s zijn mijn favoriete “shell” voor keto-taco’s en zijn nu al gesneden verkrijgbaar bij de meeste supermarkten. Je kunt ook romaine sla of botersla gebruiken, of een keto-vriendelijke tortilla.

Salsa: Je kunt dit met elke salsa doen. Ik hou er echt van met salsa verde.

Kruiden: Je kip zal net zo pittig zijn als de salsa verde die je gebruikt. Trader Joe’s is erg mild van kruiden, zelfs mijn kinderen eten het heel goed.

Voorbereiding vooraf: Je kunt dit eerder op de dag doen en de kip dan minimaal 8 uur in je Instant Pot op HEET laten staan. Rasp en gril vervolgens als ze klaar zijn.

Opwarmen: Ik ben dol op het opwarmen van overgebleven kip in een gietijzeren koekenpan met ghee, het maakt het weer knapperig! Of u kunt 2-3 minuten in de magnetron zetten tot het warm is.

Keto straat kiptaco's op tortilla jicama wrap met koriander op een witte plaat met een witte achtergrond

Meer heerlijke Keto-taco’s!

Keto Ontbijt Taco’s

Keto Gegrilde Steak Taco’s

Keto Cilantro Lime Koolhydraatarme Kipsalade

Keto Vis Taco’s

Koolhydraatarme Keto Taco Salade

een hand met een gesnipperde kiptaco in een jicama tortilla

Keto Krokante Groene Kip Taco’s

Deze keto versnipperde kiptaco’s zijn gevuld met knapperige gekarameliseerde salsa verde gemarineerde kippendijen en verpakt in heerlijke knapperige jicama tortilla’s. Gegarneerd met avocado en koriander, zijn deze keto-taco’s perfect.

 • Voeg aan je instant-pot de kippendijen en EEN van de 12-ounce kuipjes salsa verde toe.

 • Sluit af met het deksel en zorg ervoor dat de ventilatieopening is afgedicht. Kook op HOGE DRUK gedurende 15 minuten. Het duurt ongeveer 10-15 minuten om druk op te bouwen, daarna begint het aftellen vanaf 15. Zodra de 15 minuten voorbij zijn, voert u een SNELLE RELEASE uit, waarbij u de klep naar VENTILATIE beweegt om alle stoom te laten ontsnappen. Zodra alle stoom is verdwenen en de vlotterklep eraf is gevallen, kun je de Instant Pot veilig openen.

 • Zet je oven op HI BROIL.

 • Breng de gekookte kippendijen over naar een omrande bakplaat. Gebruik 2 vorken om de kip uit elkaar te halen. Giet 1/2 kopje van de Instant Pot salsa verde kookvloeistof (om de kip sappig te houden). Strooi ongeveer 1/2 theelepel koosjer zout.

 • Grill de kip 5 minuten. Haal uit de oven, roer en rooster nog 3-5 minuten tot ze knapperig en gekarameliseerd zijn. Proef met zout en breng eventueel op smaak.

 • Zet de taco’s in elkaar: jicama wrap, gesneden avocado (gekruid met koosjer zout), krokante kip verde, salsa verde (uit 2e pot salsa verde), en gehakte koriander. Genieten van!

 • Restanten zijn in een luchtdichte verpakking in de koelkast minimaal 5 dagen houdbaar.

 • Zie de receptopmerkingen hieronder voor meer tips, veelgestelde vragen en vervangingen van ingrediënten.

Kip: Voor krokant + gekarameliseerd kiphet werkt alleen met kip dijen omdat ze meer vet bevatten. Kip de borsten worden niet gekarameliseerd omdat ze magerder zijn. Je kunt het nog steeds doen met kip borst, ik zou de karamelisatiestap gewoon overslaan en ze serveren nadat ze zijn versnipperd als ze sappig zijn.
Inpakken: Jicama wraps zijn mijn favoriete keto “taco shell” en zijn nu al gesneden verkrijgbaar bij de meeste supermarkten. Je kunt ook romaine sla of botersla gebruiken, of een keto-vriendelijke tortilla.
salsa: Je kunt dit doen met elke salsa. Ik vind het heel leuk met salsa groente.
Kruiden: jouw kip zal net zo pittig zijn als de salsa verde die je gebruikt. Trader Joe’s is erg mild van kruiden, zelfs mijn kinderen eten het heel goed.
Vooruit: Je kunt dit eerder op de dag doen en de kip dan minimaal 8 uur in je Instant Pot op HEET laten staan. Rasp en gril vervolgens als ze klaar zijn.
Instructies voor het fornuis: Als je geen Instant Pot hebt (OMG KOOP NU EEN ALS JE DE MIJN NIET HOUDT, ZE ZIJN HEEL BETAALBAAR!), Je kunt dit op de kookplaat maken. Voeg in een pan de kip dijen en 1 pot salsa groente. Dek af en laat op middelhoog vuur ongeveer 45 minuten sudderen tot de kip is mals en sappig.
Instructies voor de slowcooker: Voeg toe aan je slowcooker en kook 8 uur op LOW of 4 uur op HIGH. Kortom, koop een Instant Pot, haha!
Opwarmen: Ik hou ervan om restjes op te warmen kip in een gietijzeren pan met ghee wordt het weer krokant! Of u kunt 2-3 minuten in de magnetron zetten tot het warm is.

calorieën: 206, Totaal koolhydraten: tieng, Eiwit: 13g, Vet: 13.3g, Vezel: 6g, Netto koolhydraten: 4g

Natalie

Source link

Related Articles

Back to top button