fish sauce

Makkelijke Keto Taco Salade | met koolhydraatarme tortillachips

Deze makkelijke en heerlijke keto taco salade zit vol met stevige groenten, gezonde vetten, gekruid rundergehakt en gegarneerd met heerlijke low carb tortillachips. Een snelle en gemakkelijke doordeweekse maaltijd!

De gemakkelijkste Keto Taco-salade

Dit recept voor keto-salades staat op het punt je te verbazen! Het is gemakkelijk, moeiteloos en vol heerlijke, voedzame ingrediënten die je urenlang verzadigd zullen houden. Taco-gekruid rundergehakt, sla, druiventomaten, rode ui, gesneden jalapeño en avocado vul de kom, met geraspte kaas, koriander en zure room om te garneren. Het is een heerlijke mix van romige en zoete kruiden – mijn favoriet! Om deze keto taco salade in leven te houden, heb ik hem afgemaakt met low carb tortillachips die mijn keto taco slakom die perfecte extra crunch geven.

Het beste gedeelte? 10 minuten voorbereiding, 10 minuten koken en minimaal opruimen betekent dat je in een mum van tijd de beste lunch of het diner van de week klaar hebt staan!

mama tip: Houd de kinderen bezig door ze hun eigen kommen te laten bouwen! Een leuk, gezond en individueel diner voor elke eter!

Bekijk de receptvideo

Let op: je kunt deze receptvideo ook op YouTube bekijken.

Tips, trucs en vervangingen

Gehakt: Ik ben dol op het gebruik van mijn 100% grasgevoerde rundergehakt ButcherBox, die 85% mager is. Je kunt ook gemalen kalkoen of gemalen kip gebruiken als je dat liever hebt.

Kruiden voor taco’s: My Favorite Taco Seasoning is My Homemade Taco Seasoning, maar je kunt ook je favoriete kruiden uit de winkel gebruiken.

Zuivel vrij: Om dit zuivelvrij te maken, laat je de kaas en zure room weg. Of gebruik je favoriete zuivelvrije kaas en zure room. Zorg er ook voor dat je keto-tortillachips zuivelvrij zijn.

Topping/Topping: Dit is mijn favoriete tacosalade-topping-combinatie, maar voel je vrij om het over te schakelen naar wat je maar wilt en/of bij de hand hebt. Om deze keto-tacosalade te bewaren, moet je koolhydraatarme en keto-vriendelijke ingrediënten gebruiken!

Restjes: Restanten zijn in een luchtdichte verpakking in de koelkast minimaal 5 dagen houdbaar.

keto taco salade met romaine, rundergehakt, tomaten, kaas en zure room in een witte kom

Veelgestelde vragen

Kan ik maaltijden maken met deze keto taco salade? Ja! Als je dit maakt voor een week lunch, bewaar dan alle gehakte ingrediënten in hun eigen container / zak met ritssluiting. Stel de salade vervolgens elke dag samen als u klaar bent om te eten. Rundergehakt is heerlijk warm of koud op de salade, de keuze is aan jou!

Wie maakt de beste keto tortillachips? Grote vraag! Er zijn nu zoveel verschillende merken die heerlijke low carb tortillachips maken. Voor deze tacosalade heb ik deze Hilo Life Ultimate Taco Chips gebruikt, en ik ben er helemaal weg van! Andere populaire merken zoals Quest, Siete, Hippeas en Juanitas zijn geweldige opties, maar de netto-koolhydraten verschillen per merk. Je kunt deze merken vinden bij Target, Walmart en andere lokale supermarkten. Een andere optie is om je favoriete low carb tortilla te nemen, in driehoekjes te snijden en in avocado-olie te bakken voor knapperige low carb tortillachips! Als je een favoriet merk keto of low carb tortillachips hebt, deel het dan in de reacties!

Heb jij een favoriete keto taco dressing? Ik maak graag van zure room mijn “dressing” voor deze keto-tacosalade, maar als je een extra dressing wilt toevoegen, zou dit keto-saladerecept geweldig gaan met mijn Keto Ranch Dressing! De kruidenmix van het keto ranch taco gekruide rundvlees geeft het een heerlijke zuidwestelijke taco-salade-sfeer! Om deze keto-tacosalade te bewaren, moet je een keto-vriendelijke dressing gebruiken als je iets anders kiest dan deze ranch!

Meer Keto en Koolhydraatarme Salades

Als je op zoek bent naar meer heerlijke koolhydraatarme salades, dan is deze lijst iets voor jou! Het staat vol met ideeën voor keto-salades, keto-vriendelijke dressings en keukenbenodigdheden. Genieten van!

20 Keto Salade Recepten

keto taco salade met romaine, rundergehakt, tomaten, kaas en zure room in een witte kom

Keto taco salade

Deze makkelijke en heerlijke keto taco salade zit vol met stevige groenten, gezonde vetten, gekruid rundergehakt en gegarneerd met heerlijke low carb tortillachips. Een snelle en gemakkelijke doordeweekse maaltijd!

  • Verwarm je gietijzeren koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en breek het vlees met een houten lepel of een aardappelstamper. Kook gedurende 5 minuten tot bijna gaar, af en toe roeren. Voeg de tacokruiden toe, roer het gehakt erdoor en kook nog 2-3 minuten tot het gaar is.

  • Stel de salade in een slakom samen door deze in lagen te leggen met de rest van de ingrediënten.

  • Serveer en geniet.

  • Restanten zijn in een luchtdichte verpakking in de koelkast minimaal 5 dagen houdbaar.

  • Zie de receptopmerkingen hieronder voor meer tips, veelgestelde vragen en vervangingen van ingrediënten.

Gehakt: Ik gebruik graag mijn 100% grasgevoerde rundergehakt Butcherbox, die 85% mager is. Je kunt ook gemalen kalkoen of gemalen kip gebruiken als je dat liever hebt.
Kruiden voor taco’s: My Favorite Taco Seasoning is My Homemade Taco Seasoning, maar je kunt ook je favoriete gekochte winkel gebruiken.
Keto-chips: Gebruik je favoriete keto tortillachips. Hiervoor gebruik ik deze Hilo Life Ultimate Taco Chips, ik ben er echt dol op!
Zuivel vrij: Om dit product zuivelvrij te maken, laat u kaas en zure room weg. Of gebruik je favoriete zuivelvrije kaas en zure room. Zorg er ook voor dat je keto-tortillachips zuivelvrij zijn.
Maaltijd voorbereiding : Als je dit maakt voor een week lunch, bewaar dan alle gehakte ingrediënten in hun eigen container / zak met ritssluiting. Stel de salade vervolgens elke dag samen als u klaar bent om te eten. Rundergehakt is heerlijk warm of koud op de salade, de keuze is aan jou.
Topping/Topping: Dit is mijn favoriete tacosalade-topping-combinatie, maar voel je vrij om het over te schakelen naar wat je maar wilt en/of bij de hand hebt.

Netto koolhydraten: 0g

Natalie

Source link

Related Articles

Back to top button