chipotle sauce

My Honest ButcherBox Review – Smaakt geweldig

Mijn eerlijke recensie van ButcherBox. Is deze vleesbezorgservice de moeite waard? Is het vlees goed? Bespaart het u geld? Wat moet ik bestellen? Blijf lezen om erachter te komen!

Kijk hoe ik mijn ButcherBox-zending uitpak

Let op: je kunt deze video ook op YouTube bekijken.

Wat is ButcherBox?

ButcherBox is een maandelijks vleesabonnement dat dierproefvrije, hormoonvrije en antibioticavrije stukken vlees biedt. Dit is enorm belangrijk, want wat het dier eet, eet jij. U wilt er zeker van zijn dat de dieren die u eet hun natuurlijke voeding krijgen en een gelukkig leven leiden.

ButcherBox biedt 100% grasgevoerd en met gras afgewerkt rundvlees, biologische scharrelkip en traditioneel varkensvlees voor minder dan $ 6,00 per maaltijd. Dit is mijn eerlijke recensie van ButcherBox. Blijf lezen om erachter te komen of deze service de moeite waard is!

ButcherBox-beoordelingen: vleeskwaliteit

Ik ben dol op deze ButcherBox zet zich in voor het leveren van kwaliteitsvlees van ethisch gefokte dieren. Ik voel me goed om mezelf en mijn gezin vlees te geven van dieren die een goed leven hebben geleid en hebben kunnen leven zoals de natuur het bedoeld heeft.

Hier is een beetje over de kwaliteit van hun vlees:

  • Rundvlees: 100% grasgevoerd en met gras afgewerkt rundvlees zonder antibiotica of hormonen. Koeien werden gefokt om hun hele leven op een weiland te leven.
  • Kip: Weide, vrije uitloop en biologisch. Alle kippen zijn gecertificeerd wreedheidvrij, wat betekent dat de kippen toegang hebben tot buiten, onderdak en een 100% biologisch vegetarisch dieet krijgen.
  • Varkensvlees: Een erfgoedras zonder antibiotica of hormonen. Varkens worden gefokt in de wei of volgens normen die voldoen aan het fokken in open schuren met strooisel.

Wat betekent Met gras afgewerkt?

Grasgevoerd is heel anders dan afgewerkt gras. In de winkel gekocht “grasgevoerd” vlees betekent niet echt dat de dieren zijn grootgebracht op een grasgevoerd dieet. Helaas betekent grasgevoerd de koeien begonnen grasgevoerd, maar kregen daarna de rest van hun leven graan op een weide. Hoogwaardig, in de winkel gekocht rundvlees moet worden geëtiketteerd als grasgevoerd, met graan afgewerkt rundvlees.

97% van al het rundvlees dat in de Verenigde Staten wordt verkocht, is afkomstig van koeien die naar een weide zijn gestuurd en een graandieet hebben gekregen. Wat het dier eet, vertaalt zich in wat er in het vlees zit. Zou je niet liever vlees eten van dieren die een natuurlijk voedingspatroon hebben en geen hormonen bevatten?

ButcherBox Review: Smaakkwaliteit

ButcherBox heeft niet alleen vlees van de hoogste kwaliteit dat op humane en natuurlijke wijze is gekweekt, maar het is ook het MEEST HEERLIJKE rundvlees, kip en varkensvlees dat ik ooit heb gehad!

Kip smaakt zoveel meer naar kip. Het rundvlees barst van de umami-smaak. Het varkensvlees is sappig en smaakvol. Zo lekker vlees heb je nog nooit geproefd. ButcherBox haalt zijn voorraden van boerderijen die dieren op de juiste manier grootbrengen en ze natuurlijk voedsel geven dat ze hun hele leven lang consumeren. Je voelt echt het verschil!

ButcherBox-beoordeling: kosten

Met ButcherBox heb je de flexibiliteit om te kiezen uit een aantal verschillende box-opties die passen bij de levensstijl en het budget van je gezin. Hoewel de ButcherBox-prijzen per maaltijd gemiddeld iets hoger kunnen zijn dan de gemiddelde supermarkt, maken het gemak, de kwaliteit en de selectie de prijs echt goed. Bekijk hieronder de box-opties. En scroll naar beneden om te zien wat ik voor mijn gezin bestel!

Georganiseerde doos

Met een georganiseerde doos hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen van stukken vlees of het volgende te proberen. Deze box is samengesteld door het ButcherBox-team en biedt de hoogste kwaliteit vleesselectie, zodat klanten iets nieuws kunnen proberen of kunnen genieten van beproefde favorieten.

Klassieke doos: $ 137 per doos, inclusief 8-11 pond vlees of 24 maaltijden.

Grote doos: $ 253 per doos, inclusief 16-22 pond vlees of 48 maaltijden.

Doos op maat

Met de aangepaste doos kunnen klanten de stukken vlees kiezen die ze voor deze zending willen, van maaltijdbereiding en nachtelijke steaks tot zomerse barbecue-nietjes zoals tri-tip of hamburgers.

Klassieke doos: $ 159 per doos, inclusief 9 tot 14 pond vlees of 30 maaltijden.

Grote doos: $ 288 per doos, inclusief 18-26 pond vlees of 60 maaltijden.

ButcherBox-beoordelingen: gemak en verzending

Ik heb 3 kleine kinderen. Alles wat me tijd kan besparen, daar ben ik helemaal voor. Wat is er beter dan dat ButcherBox het vlees gratis naar mijn voordeur verzendt? Nu hoef ik alleen nog maar mijn producten en de basisbenodigdheden uit mijn voorraadkast te kopen. Zoveel makkelijker.

Mijn box wordt elke 4 weken geleverd. Je kunt ervoor kiezen om het elke 2, 4, 6 of 8 weken te laten bezorgen. Je ontvangt een paar dagen voordat je bestelling wordt verzonden een e-mail, zodat je deze maand nog aanpassingen kunt maken aan je box indien nodig, of de bezorgdatum kunt wijzigen als je de stad uit bent. Als u niets wijzigt, ontvangt u dezelfde doos die u eerder hebt besteld.

Het vlees wordt diepgevroren verzonden in een geïsoleerde en ecologische doos gevuld met een specifieke hoeveelheid droogijs, zorgvuldig berekend op basis van uw geografische locatie. Alle verpakkingsmaterialen zijn biologisch afbreekbaar of recyclebaar. Beste deel? Levering is altijd gratis!

Insider-tip: Mijn kleinkinderen spelen graag met droogijs! We doen het in een kom met water en doen alsof wetenschap!

meisje staat met vleesbestelling bij slagerij

Wat moet ik elke maand bestellen?

We zijn een gezin van 5. Ik ontvang de grote gepersonaliseerde doos, waarmee je 12 stukken vlees kunt kiezen. Ik geef er de voorkeur aan om het vlees dat ik krijg te kunnen kiezen, maar je kunt er ook voor kiezen om een ​​georganiseerde doos te krijgen.

Elke maand bestel ik:

 • 8 hele kippen die ik zelf afbreek en vervolgens de karkassen gebruik om zelfgemaakte bottenbouillon te maken (haalt het meeste uit mijn dollar!)
 • 2 pond rundergehakt
 • 2 pond gemalen varkensvlees
 • 1 bestelling varkenskarbonades (misschien mijn favoriet!)
 • 1 “fun meat” die ik deze maand wil maken, zoals porkt, tri-tip, ribs, steaks (rib eye zijn mijn favoriet!), beef stoofvlees, chuck roast of varkenshaas.
 • Ik krijg ook GRATIS Bacon For Life (1 pak), Gratis Beef For Life (2 lbs) en Free Wings For Life (3 lbs) bij elke bestelling, allemaal GRATIS!

Insider-tip: Wanneer ButcherBox een For Life Deal heeft, voeg je deze gewoon toe aan je box voor een eenmalige vergoeding (meestal minder dan $ 50 die je maar één keer betaalt). Het betaalt zichzelf terug in 2 leveringen, maar je krijgt het gratis bij je leveringen zolang je geabonneerd bent op ButcherBox. Controleer altijd elke maand Member Deals om te zien wat ze te bieden hebben!

bevroren slagersvlees in verzenddoos

ButcherBox Review: is het het waard?

ButcherBox is het 100% waard!

Hier koop ik al mijn vlees. Als ik bij ButcherBox bestel, bespaar ik geld, tijd en het is beter voor dieren en de planeet. ButcherBox-prijzen zijn uiteindelijk vergelijkbaar met wat ik in de winkel zou uitgeven, vooral vanuit het oogpunt van gemak en kwaliteit.

Huidige ButcherBox-promotie

Ik nam contact op met ButcherBox voor exclusieve aanbiedingen voor Tastes Lovely-lezers! Ontdek via deze link wat het is!

ButcherBox Recept Inspiratie

Bekijk deze recepten hieronder voor het gebruik van je heerlijke ButcherBox Meat Delivery!

Natalie

Source link

Related Articles

Back to top button