oreo cheesecake

Pantry Organisatie Containers – Heerlijke Smaken

Uitwisbare etiketten voor containers

Deze uitwisbare labels zijn een MUST HAVE voor mijn keuken. Ik gebruik ze op alles: deksels van glazen potten om de inhoud en productiedatum te labelen, op containers in mijn voorraadkast, op lunchboxen voor kinderen, enz.

U kunt met elke aanwijzer op het label schrijven en het vervolgens met een gum wissen. Ze zijn zelfs vaatwasmachinebestendig, nooit een probleem gehad met het verwijderen van de sticker.

Ik vind ze veel leuker, dus ik kan gemakkelijk veranderen wat er in de container zit en gewoon op het etiket herschrijven wat het is. Een labelmaker is zo permanent en laat me niet dingen verwisselen als dat nodig is.

witte draadmanden gestapeld en vol snacks in een georganiseerde voorraadkast

Netmanden

Geobsedeerd door deze stapelbare witte manden. Ze nestelen gemakkelijk in elkaar en zijn van stevig metaal dat niet beschadigd raakt.

Ik vind het geweldig dat ze een grote opening hebben voor gemakkelijke toegang en pakken wat je nodig hebt. Perfect voor het bewaren van uien, knoflook, aardappelen en verpakte goederen die u gemakkelijk toegankelijk wilt hebben.

pantrydeur open met een draaddeurorganizer, gevuld met voedsel uit de pantry

deur organisator

Degene die ik eigenlijk heb is de Home Depot die Shawn in de winkel vond (ik kan het exacte model niet online vinden), maar wat ik zou willen hebben, en waar ik binnenkort naar zou kunnen upgraden, is deze deurorganizer van elf. Ik zou aanraden om deze aan te schaffen.

Het is beter omdat de manden veel breder zijn, waardoor je meer opbergruimte hebt. Ik vind het ook leuk dat je de manden op verschillende hoogtes kunt instellen. (De mijne heeft manden die ik niet kan verplaatsen)

Natalie

Source link

Related Articles

Back to top button