pancake mix

Vegan Picadillo Taco’s – Holy Cow Vegan

deze veganistische picadillo-taco’s Niets is eenvoudiger te maken en ze zijn zo heerlijk! Niemand zal het vlees missen.

Serveer deze heerlijke veganistische picadillo-taco’s op je Cinco de Mayo-bijeenkomst of gewoon voor een familie Taco Tuesday en kijk hoe ze gaan! De picadillo-topping duurt minuten om te bereiden en zit boordevol pittig vleesloos veganistisch vlees en groenten zoals tomaten, paprika’s en aardappelen. Je kunt de picadillo in gewone tortilla’s scheppen of maïstortilla’s bakken in knapperige gouden taco-schelpen, vooral als je kinderen hebt.

Picadillo-taco's op twee blauwe borden met schijfjes limoen.  Meer vegan picadillo-topping en geraspte rode kool ernaast in kommen.

Als u op zoek bent naar een eenvoudig maar verbluffend recept voor uw volgende diner met een Mexicaans thema, hoeft u niet verder te zoeken. Dit veganistische picadillo-taco-recept komt samen in ongeveer 30 minuten en de taco’s zijn zo heerlijk dat je niet om twee of drie kunt stoppen.

Picadillo-recepten gebruiken meestal rundergehakt of varkensvlees, maar de basis van dit vleesloze picadillo-recept is veganistische worst. Ik gebruikte de Impossible Pittige Worst, die werd toegevoegd met cayennepeper en chilivlokken. Je kunt elke worst of vleesloos vlees naar keuze gebruiken en er gewoon meer chili aan toevoegen. Er zitten ook veel groenten in de vulling, waaronder paprika, uien, tomaten en aardappelen, waardoor dit een uitgebalanceerde en gezonde maaltijd is.

Ik gebruikte maïstortilla’s om deze smakelijke vulling te serveren en bakte ze tot ze krokant en goudbruin waren voor Jay. Niet dat hij verleid moet worden om die heerlijke picadillo te eten, maar hij houdt van knapperige taco’s. Je kunt de taco’s bedekken met een tomatensalsa of in blokjes gesneden avocado of guacamole of gewone uien of paarse kool, hoewel ze weinig topping nodig hebben.


Vaishali

Source link

Related Articles

Back to top button